Well hello there! Idag började jag och Elin med att komma försent, pga av lite missförstånd..Väl i skolan så hade vi bara slöjd och åt lunch sen fick vi sluta:) Resten av dagen har jag spenderat med Elin, var ett tag sen vi hann det! Vi har iallafall myst framför teven, bakat och bara varit allmänt muppiga;) Löve u ma friend♥
 
Nu blir det lite glee och sen bedtime, godnatt finisar.

Varför kan inte allt bara vara lätt?

Asså såhär är det. Ingen verkar förstå hur ''jobbigt'' jag faktiskt har det med självförtroendet. Dom förstår inte hur det är att varje dag hitta ett nytt fel med sin kropp och sen må dåligt över det hur länge som helst. Det finns dagar när allt jag tänker på är hur jag ska kunna få bort det där som jag ogillar med mig själv, och det är så sjukt jobbigt! Jag vill bara få känna att jag är bra och att jag duger precis som jag är...
 

Im so happy im so glad!

Hej hej! Började dagen med att försova mig vilket resluterade i att jag glömde sminka mig, kul.. Men såg inte så himla hemsk ut så de gjorde inte så mycket;) Just nu ska jag fixa lunch eftersom det är en håltimme fram tills 3 då idrotten börjar. Tror inte vi skulle göra så mycket på den så det är ju nice! Nu måste jag snabba på litegrann, hörs ikväll♥

Bara träning ingen vila.

Hat tränat varje dag i 1 vecka nu, känns fett bra!
 
Torsdag: Gymnastik
Fredag-söndag: Träningsläger i Falun
Måndag: Gymnastik+promenad efteråt
Tisdag: Powerwalk hem från Handen
Idag: Löprunda+lättare styrka



Längre hår? Ja tack!

Något jag verkligen vill just nu är att få längre hår! Så därför har jag börjat göra lite saker som jag hoppas ska hjälpa:)
 
•Jag har slutat med att platta och föna det, om det inte verkligen behövs.
•Jag tvättar det bara 1-2 gånger i veckan för schampo tar bort de naturliga oljorna.
•Jag använder arganolja som gör håret riktigt mjukt och fluffigt!
 
 

Just girly things.

 
 
 
 

Konfirmationsbilden

Blev rätt nöjd:) Dock var det ljust ute så ser lite lätt efterbliven ut, pga att jag kisa med ögonen..

Sry!

Förlåt för sämst bloggning, har typ glömt bort att skriva:$ Men nu är jag tillbaka på banan! Tänkte att jag ska göra lite tidsinställda och sånt:)
 
Iaf så har ju allting dragit igång på allvar, skolan, träningarna och småtjejerna alltså! Har kommit fram till att Elin och jag hinner vara 1-2 gånger i veckan, kul osv. Men det ska väl bli bra ändå;) Faktikt så ska jag snart åka iväg för att träna småttingarna och efter det så ska jag hem:) Hörs senare ikväll!



Im a real campare now!

Läs rubriken med ordentlig sarkasm.
 
Fick alltså gå i en blöt och lerig skog med massa rötter, hala stenar och uppförsbackar i typ 2.5 timme igår..Ville inte alls dö när vi gick fel oxå så vi fick gå extra långt liksom, nej nej:)
Men när vi väl kom fram så var det en riktig befrielse att ta av sig väskan vill jag lova! Var iaf jättemysigt och sådär. Vi gjorde inte så mycket men låg 6 stycken i ett tvåmannatält, snacka en massa satt på en brygga och hade de mys(jag gjorde även bort mig ordentligt..)och grilla korv!
 
Imorse när alla andra blev tvugna att gå till bussen så kom min mamma och hämtade mig och brudarna!:d Resten av dagen har jag bara lega på soffan och titta på film och masterchef!

Choklad och hasselnöts maränger

Fick värsta lusten att baka idag så gjorde maränger! Pallade dock inte vispa smeten så länge som man skulle så dom blev inte direkt underbart fina eller toppiga dåra:$ Men dom smakar fett gott!

Shoooooes!

 

Vandraren is in the house!

(Tog dom här igårkväll så ska inte ha på mig dom här kläderna)

Vilse i skogen

Godmorgon! Om ungefär en timme ska jag ta bussen till skolan och där ska vi bara äta och gå igenom regler typ. Efter de så börjar vi gå dåra, hoppas bara att det inte börja spöregna eller ngt för då är de fml asså:o Har visserligen fått låna mammas regnjacka men gillar inte att ha på mig de..När vi väl är där borta sen så tror jag de kommer bli fett kul;) Har gjort 2 tidsinställda bara så ni har ngt att läsa tills imorgon bitti, puss♥
Fastnade inte riktigt på bild idag..

Vandring ftw

Tja tja! Började ju skolan idag och det kändes konstigt nog skönt. Har blivit lite ändringar och sånt där men tror det kommer bli riktigt bra. Efter vi vart i skolan så solade jag och Elin;) Åkte hem till henne sen och titta på big bang+satt ute i solen:) Resten av kvällen har jag bara packat inför imorgon..Blir ju vandring med alla nior! Men vi hörs imorgon innan jag drar, ciao♥

Saknar att vara såhär brun..


Snabba cash 2

Hej på er! Gårkvällen var asnice, verkligen glad att vi inte gick på bio ist;) Vi hade ju typ tänkt att åka hem ganska tidigt, men sluta med att vi stog ungefär längst fram och dansa all the time. Hade rätt ont i fötterna efter om vi säger så.. Stannade tills de sluta typ och då gick vi fyra hem till Bettinas moster och sov där. Så himla gulligt av henne att låta oss göra det! Somsagt så var det sjukt kul så hade ett leende på läpparna hela kvällen/natten!
 
Nu blir det bio med min bestis, snabba cash 2. Vi hörs ikväll sen när jag kommer hem, puss♥
 
 
 

Just let me in..

Yo yo! Blir the voice ikväll och bio imorrn, fet nice. Efteråt åker jag med Elin hem så ska vi titta på big bang theory♥ Köper väl chips eller ngt på vägen oxå som dom tjockisar vi är:') Nu måste jag börja fixa mig lite, puss!

Woop

Igår så fyllde min fina syster 18 år, shit vad tiden går fort! Så släkten kom hit och åt mumsig middag och fikade, jag som fixa tårtorna såklart;) Sen så fick jag även min konfa present av Inés, en sko-berlock till mitt armband, tack så mycket♥
 
Idag så har jag inte gjort någonting än så länge..Ska kanske in till farsta med Elin och typ äta men får se hur de blir med det! Ikväll blir det antingen the voice eller gå på bio och se snabba cash 2. Får se vilket det blir helt enkelt. Ni får ha en toppenbra dag, puss puss!

Morgonpromenad, jag låter som en tant asså..

Efter att jag tränat igår så duscha jag och sånt där sen gick jag och Elin för att möta brudarna vid tåget. Kollade på filmen LOL hemma hos Älin och sen snacka vi litegranna, ni vet! Så det var trevligt:) Nu ska jag gå ut på en morgonpromenad, tänkte försöka vara lite duktig iallafall;) Puss♥

Gårdagens shopping!

Inte så fina bilder dock men aja..
 
Bikbok: 249:-
Bikbok: 199:-
Gina tricot: 149:-

Handish

Drog ju somsagt till handen idag med Elin, sen mötte vi även upp Amanda där! Vi åt på donken, bytte mina byxor och tog en fika. Mysmys:) Nu tänker jag sätta på en film och slappa ett tag sen ska jag väl köra lite styrka och sånt. Är visserligen träning idag men ska ha myskväll/sova över med the girls så kan ju inte gå på träningen då! Men vi hörs senare:*

Hur blev ni såhär stora egentligen? Mina bebisar ju..


Gutenmorgen

Godmorgon på er! Vaknade nyligen av att Elin smsa, hade gärna sovit längre men aja;) Vi ska iaf till handen för jag köpte ett par jeans igår men dom var lite stora i midjan..Så ska testa en mindre storlek helt enkelt. Aa det var allt jag ville säga, puss♥

Mamma och pappa♥


Hoho:)

Hade jättemysigt med Sara igår och idag, märks att vi inte träffats på länge liksom! Imorse så vakna vi vid typ 12 så då gick vi upp och åt. Runt halv 3 drog vi till handen för var sugen på att shoppa, fick med mig lite saker som jag visar senare:) Sen gjorde jag även en annan grej helt spontant sådär..Tog hål i örat! Har vela göra de ett tag och idag så bestämde jag mig för att göra de.

Presenterna

Mami och papi

Mormor och morfar
Peter och Åsa
Farmor
Gunsan
Ronja

Saker som jag vill ha/behöver

En tjockis behöver jag verkligen då jag inte har ngn!
Svarta jeans behövs!
Nya berlocker till mitt armband, tycker det är sjukt fint att ha många olika.

Saris!

Haj haj! Snart kommer Sara hit för båda satt hemma och bara chilla så fråga om hon ville sova här liksom;) Innan måste jag tvätta håret för har sjut mycket hårspray i och det är inte fräsht..Imorrn vet jag inte alls vad som händer, kanske blir en liten shoppingrunda? Vi får se! Ttyl.
De ser ut som jag har svarta ögonbryn, men aja!
 

Dagens:)

Klänning: Nelly.com
Skor: Din sko
Armband: Guldfynd?

Konfirmation!

Sååååå, nu är man konfirmerad då;) Känns bra och så fast sjukt tråkigt att man inte kommer träffas igen för
tycker om alla jättemycket..Men kan ju alltid gå till kyrkan och hälsa på och så där! Iaf så fick jag det lite bråttom imorse för gick upp för sent. Ronja locka mitt hår jättefint och grejer men lockarna försvann pga regnet. Väl i kyrkan så blev jag sjukt nervös att jag skulle ramla eller något, vilket jag som tur var inte gjorde! Sen var det även hur varmt som helst i kåpan så alla satt och löka:') Haha. Efter åkte vi hem och åt mat och fikade med familjen och jag fick presenter dåra! Mys. Här får ni nga finfina bilder från idag:
Roligaste prästen ever!

Pallar inteee

Är fett irriterad just nu för bakade muffins nyss och dom blev fett fail, äckliga och grejer:( Så vette fan om jag pallar baka nga andra. Men iaf så försov jag mig imorse så hela dagen har blivit konstig. När jag kom hem från konfan så la jag mig liksom och sov i 4 timmar..Aa men hörs sen för ska kolla på en film nu i min ensamhet!

Eyes..


Fototferas

Helo. Om ungefär en timme ska vi till österhaninge kyrka för att fotas med konfirmationen, i kåporna alltså;) Kan inte fatta att jag ska konfirmera mig redan på söndag liksom..Sen ikväll ska jag på träning för bestämde mig för att faktiskt gå ändå! Hoppas bara att det inte är så varmt för då dör jag nog..Men det ska väl gå bra tror jag:) Nu är de breakfast time so tty after the church! Poss♥
Bild tagen från Elin!

New jeans!

Beställde hem ett par jeans ifrån rutstore, det fanns inte storlek 38 så beställde en 36. När jag sen kommer hem idag och får se jeansen ligga på mitt rum blev jag lite chockad om vi säger så, dom såg ut att passa en 10-åring typ? Men provade dom anyway och det var sjukt mycket stretch så dom satt perfa, haha:')
299:-

Du måste blanda ihop mig med någon som faktiskt bryr sig.


Run forest, run.

Har nyss ätit middag så ska ut och springa om typ en timme, måste ju smälta maten innan liksom;) Efter de blir det styrka och så. Ikväll händer ingenting mer för ska upp vid 8 imorgon för att sen åka till kyrkan, woop woop! Ska gå och lägga mig vid elva ikväll asså. Men ttyl♥

Haha bästa!

Den här fina tröjan fick jag av mamma och pappa när jag kom hem:')
 
Sen fick jag även med en tröja, muffinsformar och trosor idag för var i farsta med mami!
 

Fml på riktigt alltså.

Asså ärligt talat har jag för mycket dåliga tankar om gymnastiken just nu. Ska jag gå kvar eller inte? Tycker verkligen att det är sjukt kul, men ngt saknas..Den här sommaren har träningen kommit lite i andra hand då jag varit borta mycket, bivit sjuk och inte alls mått bra på insidan. Vet inte om jag vågar gå på träningen på tisdag för känns som att mina tränare ska bli riktigt besvikna på mig och att jag inte kommer kunna köra en enda volt. Kan fortfarande inte sitta i piksittande heller och det gör inte saken mycket bättre:/ Borde ju inte vara så att när jag tänker på träningen så blir jag stressad och mår dåligt? Bara skjut mig ist.

Höme!

Eller ja, kom hem igår då men pallade inte skriva då! Iaf så har jag haft det sjukt nice på gotland. Har gått upp vid 8 varje morgon och sen gjort ngt iprincip hela dagen fram tills 23. Vi har ätit massor, skrattat, gråtit, badat, ätit lite till, lekt lekar, kollat på raukar, ätit mer, varit på kneipbyn och vart i pippihuset, lärt känna varandra och varit i Visby två dagar:) Fick med mig 2 saker hem som ni strax ska få se. Är sjukt nöjd med resan och det var mycket roligare än jag trodde det skulle vara! Idag har jag träffat mormor och morfar sen åkte jag till handen med mamma och köpte springtights! Pöss på er:*
 
Kofta från bikbok:
Fast i mörkrött.
 

Tröja från carlings, dock finare i verkligheten!
 
 
 

RSS 2.0