Nyår!

Idag är det ju nyårsafton, om någon missat de;) Ska iaf spendera den med min syster och hennes kompisar! Så det blir ju kul:) Lägger upp outfitbild sen om jag lyckas ta någon bra..

Va i handen idag förresten och fick med mig en tröja och ett nagellack. Aja hörs mer sen, puss



...

Fett sociala osv..



Hard work

Har precis ätit frukost och innan dess var jag ute och gick i en halvtimme:) Har faktiskt gjort det 4 dagar irad nu! Måste verkligen börja bli fit for beachen nu.. Iaf så tänkte jag snart gå upp till mormor och morfar, puss



Mitt 2012!

Maj:
Köpte mina orangea byxor som användes flitigt fram till hösten! Tävlade mitt första USM där det inte gick något vidare.. Vi fick ändra varv i sista minuten och folk var skadade osv. Men vi kämpade på iaf! På våruppvisningen var vi skurkar men såg lite ut som pudlar.. Vädret började bli riktigt nice så solade ofta och man kunde börja använda shorts! Riktigt skönt! Sen började ju slutet av åttan närma sig..



Juni:
Hade övernattning i skolan som mentorsdag. Blev faktiskt riktigt roligt ändå! Fick ju sommarlov oxå och de var välbehövligt:) Åkte till mallorca i 1 vecka med mamma och ronja vilket var jättemysigt! Låg och pressade i solen hela dagarna iprincip. Chillade mycket på Elins baksida och hade det allmänt bra i juni!















True..

 
 

Awesome

Hej! Inatt sov jag och brudsen över hos Elin:) Igårkväll badade vi jacuzzi först sen chilla vi framför en film och snackade! Somnade rätt sent och vaknade tidigt för Elin skulle iväg på träning.. Men aja!

Under dagen var jag på bio med Molly sen åt vi kinamat! Jättemysigt var det<3 puss



Gårdagens+dagens shopping

Gårdagens:

Dagens:









Ny hårfärg!


(Ignorera ansiktet..)

Jag tycker iaf att det blev riktigt bra! :)

Julklappar:)

Mammsen och pappsen:

Mormor och morfar:


Ronja:

Anna och Krille:

Åsa och Peter:

Farmor:

Ine`s:

Tack så mycket allihopa! :*






















Fan fan fan fan fan.

Jag tänkte gå och dö ett tag. Får hoppas att jag återupplivas eller nått, ciao

Mitt 2012!

Mars:
Elin kom hem igen och det var jätteskönt! Dock ville jag behålla Wille och Ozzy för mig själv.. Blev riktigt ensamt i rummet utan dom. Började fixa naglarna mycket med olika färger på tipparna! Fick fett många komplimanger att dom var fina osv:') Kände mig så pro. Stukade foten oxå precis efter mitt lår hade läkt! Kändes inte så värst mycket när jag sprang på träningarna men när jag sen skulle gå, auch! Typ som att låret inte räckte-.- Min syster hade fest för vi var ensamma hemma och den spårade lite.. Fast jag och brudarna satt bara uppe på mitt rum..HAHA! Praoade också och trivdes inte alls där, kände mig så himla sämst vad jag än gjorde! Tur att det bara var 2 veckor:) Hände inte så mycket mer..
Blev beroende av 9-gag också!
 
April:
Bloggen fyllde hela 3 år, riktigt stor nu! Haha.. Tränade typ hela tiden märker jag nu:o Hur många inlägg som helst ba ''tränade nyss bla bla bla..'' Men det gav resultat. Ställde min första helskruv bakåt och det var en sån skööön känsla! Hade värsta leendet när jag sträckte upp kommer jag ihåg:') Köpte nya solbrillor som jag älskade..Sen försvann dom på Mallorca:( Tävlade Rm också och det gick inget vidare, vi har typ försökt glömma den tävlingen haha! Ja ni de finns inte så mycket mer att berätta faktiskt..
 
 
 
 
 

Pretty pretty

Var ju somsagt i farsta idag, med min syster och två av hennes kompisar:) Fick med mig lite saker som jag kan visa imorrn! Nu sitter jag i bilen påväg till farmor. Vi ska äta middag där osv! Puss



Chilling

Är hemma hos Elin just nuuu, ska sleepa här oxå:) Vi har tittat på film och myst lite! Imorrn måste jag gå upp i bra tid för ska va i Farsta för shopping vid 10.. Kommer vara helt död.-. Hörs mer imorrn, puss



God jul!

Igår var det en riktigt mysig dag med familjen! Åt alldeles för mycket mat och julgodis men aja.. Fick även jättefina julklappar som jag kan lägga upp senare:) Hoppas eran julafton var lika bra som min!

Idag ska vi upp till mormor och äta middag, puss!



Mitt 2012!

Januari:
Började året med en bloggpaus, gick dock typ en vecka tills jag började blogga igen..Haha! Färgade även mitt hår brunt, inget som passade på mig riktigt. Åkte på träningsläger till Falun och lärde mig flera nya volter! Kommer ihåg hur stolt jag var att ha klarat dom.. Dock sträckte jag mitt lår vilket tog lååång tid att läka.-. Började hata skolan verkligen..Sov typ bort lektionerna och lyssnade inte så mycket men fick ändå bra resultat på proven! Tog typ inga bilder alls för blev verkligen inte bra på dom när jag hade brunt hår:o Så ja..Finns inte så många!
 
Februari:
Satte upp ett mål inom gymnastiken som var att jag skulle våga mer, har fortfarande inte gjort det. Så himla svårt! Började bryta ihop mer och mer pga att det var så himla mycket i skolan..Var verkligen plugg hela tiden kändes det som! Mådde inte alls bra faktiskt och grät rätt mycket. Min älskade syster plockade även mina ögonbryn, tackar henne för det! Nu när jag tittar tillbaka på bilder ser jag hur grova dom var..Herremingud. Elin åkte till Egypten och jag saknade henne fett mycket! Dock fick jag passa hennes marsvin som var så himla söta:') Blev assjuk oxå så lät som han Joe i bigbrother, hade feber och spränghuvudvärk! Usch vad jobbigt det var.
Mina älskade shorts som jag köpte då..
Look at the ögonbryns, åherre!
 

Julklapp från Sara och Bettina:)


Bilden är från 2011, fett söta osv:') Tack brudaaar!

Dec. 22, 2012

Halloj! Inatt kom Anna och dom upp till Stockholm så idag får jag äntligen umgås med dom:d Som jag har längtat efter asmycket.. Vi ska ut och åka pulka och lite sånt! Hoppas ni får en bra dag, puss




Slut.

Då är det alltså slut, och det känns riktigt jobbigt. Mår inte alls bra nu.. Men tiden läker alla sår så snart är jag på banan igen.

Godmorgon!

Hej på er, vaknade för rätt länge sen men ligger fortfarande kvar i sängen:) Älskar att bara ligga här timme efter timme! Idag ska jag träffa Louise och möjligtvis Sharo:) Får se mär jag drar till Lollan! Nu skriker min mage efter mat så ska ner och äta.. Poss



Julklappen från Elin!





På kortet står de att hon ska bjuda mig på fika, yey! Tack bästa<3

Bekännelser!

•Jag HATAR när man ska gå av bussen och personen som sitter bredvid ställer sig upp för tidigt. Då måste jag ju oxå ställa mig upp, usch!
•Är riktigt vig i nedre delen av kroppen, men har stelare rygg än min pappa..
•Jag ääälskar morötter! Äter det till frukost jätteofta.
•Jag har gått på gymnastik i 9 år!
•Jag älskar min mormor och morfar superdupermegamycket, så underbart fina människor♥
 
 

Nöjd!

Blev riktigt nöjd med mina betyg:) 2 D, 9 C, 5 B och 1 A! Woop woop



Jullov!

Som rubriken säger har jag alltså jullov nu! Sjukt skönt då en paus ftån allt verkligen behövdes.. Så har spenderat denna dag i Elins soffa, haha:') Fick även julklapp av henne idag som jag ska lägga upp bild på senare:) pusspuss





Fin fint!




Uuusch!

Kollade på sinister på bio nu på kvällen..Har aldrig varit så rädd i hela mitt liv! Rekomenderar er att se den om ni gillar riktigt läskiga filmer ;)

Jag har dom finaste vännerna i världen!





Kan inte beskriva hur mycket ni betyder för mig tjejer! Era fina ord värmer djupt in i hjärtat. Tack för att ni orkar stötta mig när jag inte mår så bra eller behöver hjälp..Är så sjukt tacksam för att jag har er, vet inte vad jag skulle göra annars<3

Elin filosoferar

Asså de är en grej som jag tänkt på.. Jag är riktigt ful, något måste ju ha blivit fel när jag kom till. Fick dålig hy, snea ojämna ögonbryn, tunnaste munnen någonsin(syns ju knappt ens)och hår som vägrar bli långt. Tack gud, himla snällt att göra mig så underbart ful!

Grejen är att folk verkar tro att jag säger sånt här för att få uppmärksamhet.. Men tycker verkligen såhär på riktigt.

Tack mammsen, hihi




Varför varför varför?

Trodde verkligen inte de var såhär det skulle vara.. Verkade så himla bra i början, vad hände sen? Känner bara fuck dehär just nu.



Var det någon som sa julbak pågång?

Skulle precis ta en grej ur skåpet när jag ser 6 chokladkakor ligga där.. Ni ba "fatso family.." Men de är ju för att de snart är jul! Då gör vi alltid olika chokladgrejer osv.. Ska faktiskt prova göra olika praliner i år :)



Juluppvisning!

Hej på er. Idag var de juluppvisning, gick inte så jättebra men aja! Efter åkte jag hem och sov fram till middagen..Nu sitter jag och målar naglarna men tänkte snart gå och sleepa;) Är riktigt trött fortfarande! puss







Truetrue




Julmarknad

Åherre..Har gjort 2 prov idag, direkt efter varandra..Gick sämst på båda och man ba ¨kul att sänka betyg!¨ Aja får förhoppningsvis E på båda iaf;)
 
Om en timme ska jag åka tillbaka till skolan för det är julmarknad idag! Har bakat cupcakes och cakepops:) Nu tänkte jag städa mitt rum litegranna! Puss

Dec. 02, 2012

Fick lite ryck nyss så målade mina naglar. Var jättelängesen jag orkade göra de;) De här blev resultatet, haha:



Ajaj

Håller på att ta bort allt hår på aramarna just nu, med en epilator..Gör så sjukt jävla ont!:O Men men, vill man va fin får man lida pin..

Dec. 02, 2012

Hejhej! Blev inte att jag träffa Sharo igår, åkte till handen med Hanna ist:) När jag kom hem så beställde jag och Elin kebab..Så jävla gott! Sen åkte vi pulka och badade i hennes jacuzzi:) Inte en helt fel lördagskväll liksom! puss

Hon var ju iaf taggad på att äta..

Tjabaaa!

Godmorgon people. Sitter och äter frukost med Elin just nu, hon sov här inatt;) Sen kommer hon hit ikväll oxå så ska vi äta middag och ha de mys! Runt 1 kommer Sharo hit och vi ska kolla på pna2, om han vågar:') Min lilla chicken..Aja ha en bra dag, puss




RSS 2.0