Mitt hjärta blöder.

Idag har det inte varit den bästa dagen ever kan man säga..(förutom en grej som gjorde den bättre)
Men har varit trött, seg, kände att jag bara gnällde på dom små och sen fick jag veta en sak som inte var så rolig kan man ju säga. Men det kanske går att ändra på den saken!

Aja ska väl vara lite posetiv oxå! Fast neä, jag kommer faktiskt inte på ngt bra så tänker klaga ist. Har typ flera prov och lite inlämningar fast vet inte när dom ska vara inne. Jag skulle behöva en ny väska men ska spara pengar.
Min mage är asful som vanligt. Jag har typ en finne eller ngt precis över läppen och det gör asont. Jag är iprincip kär, men vet inte hur mycket känslorna är besvarade... Och ja som jag sa så har inte det här varit en sådär superduper bra dag. Hej då.

Godmorgon!

Som ni alla vet så har småtjejerna träning idag, så blir inga fler inlägg förrns ikväll;)

Men godmorgon iaf, gick upp tidigare än vad jag brukar idag, behövde göra lite saker. Så nu har jag klätt på och sådär, ska snart ner och  fixa mig+äta frukost. Tror nog det blir smoothie idag, mums! Aa det var väl iprincip vad jag ville säga, hörs sen! Puss:*

Grymt!

Här är filmer från Falun(alla går inte i mitt lag)





Grymt bra kört av alla!♥

Bom bom paow.

Hmhm... Om ni undrar varför uppdateringen suger så är det såhär, datan är sjukt seg så orkar bara blogga i en av bloggarna. Men om jag gör inlägg från mobilden så går det oxå segt och därför skriver jag bara i en även då...
Men ska försöka bättra mig;)

Iaf måste jag byta om och sådär typ nu, ska ju iväg på träning så det är bara att tagga! För känner mig inte peppad alls pga att jag sov lite halvdåligt inatt... Vaknade lite då och då, ja ni vet.
Efter träningen måste jag läsa igenom ett SO häfte om miljön, kul kul-.- Hata SO!
Haha värsta super-duper-mega-posetiva inlägget känner jag, puss!

Har inga bra bilder just nu...

Man kan inte välja vem man ska falla för, men om man kunde skulle jag inte valt att falla för dig.

True fucking story, orkar inte med det här. Låter kanske lite dramqueenig, men ifall ni skulle vara i min position så skulle ni ikke tycka det var kul...

För att pigga upp det hela så får ni en bild på en klänning som verkligen var jättesöt:

Jag har faktiskt en pojkvän, han vet bara inte om det än...

Grr♥

Wiho!

Har faktiskt inte skrivit det här kom jag på, men jag har fått A i allt som vi gjort på hemkunskapen!
Alltså när vi har lagat mat, på ett prov och inlämningsuppgift;) Känns som att det är min grej likzom.

:)

Idag så började dagen som en vanlig fredag... Gick till skolan, hade engelska, bild och mentorsträff. Vi snackade om det här med att sälja saker för att få pengar i klasskassan, min och elins mamma är klassföräldrar så dom har fixat lite information;) så snart som möjligt ska vi sälja kakor, sen tulpaner och efter det newbody! Vi har ju även nästa termin på oss, så nu kanske vi kommer till gotland eller så iaf? Men anyway, efter skolan var jag med elin ett tag och efter det gick jag upp till mormor och morfar! Vi pratade en massa, mys<3 sen gick jag hem och bakade macarons, min morbror m. Familj kommer nämligen och fikar imorgon. Dom blev helt okej goda, dom förra var nog bättre;) var även med elin nu på kvällen, satt inte hemma och var forever alone liksom... aja nu tänkte jag gå och lägga mig, hörs imorgon!

Kläderna på!

Här är kläderna som jag beställde hem:
Ngn som vill ha ett annorlund tält kanske(den är större i verkligheten..)?

Neä fuck fuck fuck.

Är så irirterad och frustrerad, har typ varit det hela dagen-.- Har varit en riktig jävla ful-dag för mig idag, alltså har jag känt mig ful hela dagen. Har även upptäckt att jag har börjat få lite fett på höfterna(eller vet inte om det är fett?) Men det ska iaf bort till sommarn, annars kommer jag stanna inomhus. Fett roligt ju.
Asså blööööööööööööööööööööö pallar inte, fick mycket ondare i låret på träningen oxå.. Så kunde köra ett varv sen var det kört-.- Så ska varken träna imorgon eller på söndag, astråkigt ju! Nej men ska sova nu, hej då!

I hate how much I love you...

Ska snart göra mig klar för träning, vettfan hur bra jag kommer kunna köra för drog upp sträckningen igen:/
Blev liksom jagad av ett smörpaket och vill ju inte ha smör på mig, så var bara att springa for life...
Och seriöst pallar inte med att jobba i skolan längre vill bara chilla hela tiden?! Vad har hänt med mig...
Fast idag fick jag jättebra hjälp av Elin med matten, thanks babe♥ Tror inte riktigt att ekvationer är min grej!
Haha ser fett muppig ut men men;)

Im the best, fuck the rest.

Hoho, styrka på idrotten idag! Hade inte varit så jättejobbigt i vanliga fall, men med träningsvärk blir det rätt jobbigt... Fast gick rätt bra ändå, rektorn tyckte iaf det(vi fick ha honom som gympalärare idag..?)
Men måste verkligen sminka mig nu för ser astrött ut-.- Hittade inte min mascara imorse så hade inget smink.
Aa men tjadå!

Seriöst, fett bra ju!

Från början tyckte jag inte om 1D så mycket, men dom är ju skitbra!
Har geekat deras låtar hela kvällen iprincip...
Här har ni några som jag tycker är bra:


- Another world



- Up all night


- One thing


- Gotta be you


- I want

Always like nanana!

Nu är jag proppmätt, blev falafel till middag och det är typ det bästa jag vet... Mår lite sådär småilla kanske!
Men men men, imorgon har vi gympa i skolan så får sova 15 min längre ungefär:d Låter ju som att det inte ska göra något, men det kan de verkligen göra.. Förresten gick assnabbt i skolan idag kändes typ som att jag vär där i 2 timmar:o Fast iförsig var det kort dag;) Men seriöst nu blev det osammanhängande här!


Förlåt Elin... Men seriöst så jäääääääääääävla snygg!♥


Godmorgon:)

Orkade verkligen inte öppna ögonen imorse så gick upp lite senare än vad jag skulle-.-
Sen så höll mina ögonbryn på att cepa sig, det var typ massa hårstrån som jag inte kunde plocka bort från det ena och dom stog rakt ut! Sjukt irriterande men det bli iaf någorlunda bra.

Nu till något annat, måste göra mig färdig nu;)
Haha gud så rolig jag är...


Rea!

Dessa tröjor(alla 3 kostade 60kr) klickade jag hem från monki idag:




Fast den här beställde jag i vitt;)
Puss!

Back on track!

Kom hem för ett tag sen och kan bara säga att jag är helt slut. Har köttat på så mycket jag orkat den här helgen, lite synd bara att jag sträckte låret så kunde inte köra dubblar på trampett:/ Typ det jag hade sett fram emot mest-.- Men det löste sig så jag fick köra på en annan station! Förresten så har jag haft sjukt kul under helgen och har skrattat massoooor! Hihihihi. Sen så måste jag bara säga att jag har världens bästaste finaste tränare, kärlek till er♥ Nu tänkte jag snart gå och lägga mig eftersom det är skola imorgon plus att jag har träning.
Puss och godnatt:*

Bye bye!

Åker om ca 1.5 timme fast bussen går typ 4;) så under helgen blir det ingen uppdatering tyvär..:( förhoppningsvis kommer jag ha en grymt rolig helg, hoppas att även ni får det! Puss:*

Jag vill, jag kan, jag ska!

Hejhopp!
Hade träning idag som vanligt, gick faktiskt bra! Körde överslagvolt inhopp, typ ända gången man får svanka i volter.. Så det är typ mitt favoritvarv, hoho. Asså jag svankar typ heeeela tiden om ni inte fatta de;)

Just nu packar jag till Falun, är nästan klar så ska sova snart! Måste även ta en superlång dusch imorgon så måste gå upp tidigare:( Buhu! Förresten så känner jag mig duktig(ja, jag vet att jag skriver det ofta.) men har faktiskt ätit nyttiga frukostar hela veckan nu:d Brukar typ hålla i 3 dagar eller ngt när jag säger att jag ska göra de. Så nu har jag bevisat för mig själv att vill man så kan man!

Nej nu ska jag inte sitta här och babbla, pussisar!

Godmorgon!

Sitter och äter frukost nu-smoothie m.hallon, mango och blåbär! Sen har jag lite nyttiga grejer i oxå;) idag är det årets första Gympa lektion vi kommer väl antagligen köra ngn bolllek.. Verkar vara det enda vi kan göra typ! Ikväll är det även träning så känner att jag kommer röra på mig rätt mycket idag, Hehe! Måste äta upp nu, hej do!

Jag tror, jag tror på sommaren.

Har verkligen fått den låten på huvet nu eftersom det är en reklam som har med den, asjobbigt att höra den om och om igen. På tal om sommar och sådär, Elin åker till Egypten om 1 månad i 2 hela veckor sån jävla lyckost!
Men jag slipper iaf vara forever alone då för hennes gulliga marsvin ska nämligen bo hos mig:*
Det är söta små korvar dom små liven och mina enda vänner egentligen..Hehe

Neä neä nu är det posetivt som gäller!

Har faktiskt gjort styrka idag som jag sagt att jag ska, sen ska jag även skriva upp varje gång jag kör den för då känner jag mig jättepepp på att faktiskt göra den:d Så nu ska jag göra den åtminstone 1 gång i veckan fram till sommarn(då blir det minst 3 i veckan) för den här sommaren vill jag verkligen trivas med mig själv. Är inte alls kul att bara gå och tänka såhär när jag är på stranden ''håll in och spänn magen litegrann'' ''gå långsamt så låren inte dallrar'' ''spänn rumpan lite oxå, den är för stor annars''
Så nu till sommarn satsar jag ist på att tänka ''jag kan bara gå helt vanligt för jag tycker om min kropp!''

Vet inte om ni kommer läsa allt men kände för att skriva mycket, godnatt!

Aaaaw!

Alla har säkert redan sett den här, men älskar mamman asså:')


Sleeping beauty:*

Är hemma hos elin just nu och hon ligger och sover i soffan;) Jag har oxå gjort det ett tag, kändes iaf som det... När jag kommer hem sen så ska jag träna lite, äta och packa till fredag då det bär av till falun! Vet inte hur peppad jag är, men när jag väl kommer dit blir det nog bra;) åker iaf buss den här gången så blir inga inställda tåg och sådär. Haha! Puss:*

Sämst, men who cares.

Funderar på att kanske börja uppdatera lite mer, typ 1 inlägg om dagen åtminstone?
Men nu när skolan börjar igen så känner jag mig så stressad, men det går bra nu kompis det går bra nu.
Nu under kvällen har jag skrivit en tyska grej som ska vara inne imorrn, vet inte om jag har skrivit rätt eller om jag är helt ute och cyklar... Förhoppningsvis det första dåra! hehe
Måste göra mig iordning för att sleepa nu, hörs imorrn! Om jag inte glömmer er... Förresten uppdaterar ju mer häääär!♥

''Öppna alla fönster''

HAHA, nu ska ni få veta varför jag inte skrev ''krossa alla fönster..''

*Ronja, jag och mamma lyssnar på krossa alla fönster*
Mamma:
Den här låten är ju faktiskt bra!
*Sjunger med i låten*
Öppna alla fönster slå i hans dörr!
Jag och Ronja: Öppna..?


Har inget att göra med inlägget, men såna här är så roliga!

Hehehehehe


Im a brownie!

Sämst bilder men ungefär såhär ser det ut:

Glitter♥








-weheartit

Suckers;)

Godmorgon!
Jag tycker så himla synd om alla er som måste sitta i skolan och ha det tråkigt.. Eller inte! Mohahahaha
Imorse blev jag iaf VÄCKT vid 7, jag var helt säker på att det var the Grudge som skulle stå där så vågade knappt öppna ögonen.. Fast neä det var bara min syster som skulle fråga när jag börja. Sedan vaknade jag av mig själv vid 9, gick ner fast kom inte längre än till soffan. Sen dess har jag bara legat där och sovit/kollat på tv men bestämde mig för att typ kanske klä på mig nu, eller snart iaf. Ska vara med Elin idag men det kommer nog dröja lite för hon har typ inte gått upp än;)
Uppdaterar senare sötisar, puss:*


How cute!

I want to be your favourite hello and hardest goodbye...

Godnatt, tänkte jag säga fast ska skriva lite först.
Todag var det öppet hus i skolan, det var typ ''redovisningar'' av det man fördjupat sig i under ''veckan''.
Jag, Elin, Sara och Bettina lagade mat som folk fick provsmaka. Den skulle vara nyttig och tror iaf att den blev de..?
Aja whatever, vid typ kvart över sex åkte jag till träning och det gick faktiskt bra med tanke på att det var första redskapsträningen den här terminen;) Nu är det bara kötta på i gropen imorgon dåra! Fast neä tar det nog lite lugnt ändå. Hehehiho
Måste verkligen sova nu, fast jag redan sovit på soffan ett tag.. Nattis!


Dagens facelook dåra!;) (Eller var det önsketänkande kanske..?)

Macarons och smält kladdkaka, mums!

Tjafan!
Under denna dagen har jag bakat två gånger faktiskt!
Först hemma hos Elin då blev det smält kladdkaka, gryyyymt gott:d
Sen så har jag gjort macarons med kokoskräm nu under kvällen, dom blev fina och goda så är riktigt nöjd(:
Här får ni en liten bild på dom(krämen ser kanske lite äcklig ut på bilden, men inte i verkligheten):


Suborgatory!

Så jävla grymt program ju, haha väldigt undehållande är de;)
Imorgon så får jag, Elin, Sara och Bettina sovmorgon för vi måste göra en grej hemma. Så vi ska inte vara i skolan förns 12.40, asniiice:) Sen så är vi lediga på fredag för vi har öppet hus på torsdag, tisdag-torsdag första veckan är ju inte alls fel! Höhöhö

Idag var det småtjejernas första träning, vi märkte verkligen det när det var dags för styrka.
Men dom kämpade på skitbra, förresten snart är det dags för deras första läger, Im exited!

Iaf sen jag kommit hem från träningen så har jag hunnit:

Äta middag
Sitta i handbad med olja och citron i
Oljat och smörjt in naglarna med 3 olika grejer, samt gjort peeling för nagelbanden
Måla naglarna lite fint
Kolla på tv
Byta sängkläder eller vad det heter

Helt ointressant inlägg, godnatt!




Hellu!

Seriöst, heeeelt onödigt att jag oroat mig över träningen, var grymt kul bara! Vi gjorde såklart styrka, men på ett roligt sätt så tänkte inte ens på att jag kan få träningsvärk av det;) Sen så var jag väldans glad för den bästa tränaren ever är tillbaka, hon var borta hela förra terminen:o Har saknat henne sjukt mycket om jag ska vara ärlig!
Jahap imorrn är det skola igen då.. Har lite blandade känslor inför det. Visst måste man gå upp tidigt och allt det där, men ändå blir det mer rutiner och man blir mer social ju! Hehehehehe
Måste förresten välja kläder och allt så kommer nog ta ett tag.. Puss och hej:)

Eliiiin!

Godermorgon!
Gick upp för typ 30 min sen, har bara duschat än sålänge... Så får nog snabba på lite, ska äntligen träffa Elin igen!
Senast jag var med henne var i söndags förra veckan,  inte bra inte bra. Men har vartit i Bollebygd så det är därför;) Idag är det förresten första träningen, vet inte hur bra det kommer att gå men hoppas på det bästa!
Ska skriva ett inlägg i andra bloggen oxå sen ska jag äta frukost, puss!


Så borde mitt hår alltid se ut:(

Lång tid det tog...

Kände att jag inte vill ha ngn bloggpause längre, fast kommer inte blogga så jättemycket tror jag!
Ska försöka hitta ngn bra sån där lista där man ska lägga upp en bild/skriva ngt dag för dag ni vet;)
Hittade en häromdagen, men glömde bort var.. Suck. Iaf nu tänkte jag snart gå och sova, puss!


Under bloggpausen...

...kmr jag fortf blogga, men inte här dåra. Utan på www.fourshopaholics.blogg.se.
Läs och kommentera! ;)

Följ oss på bloglovin oxå, om du frågar följer vi kanske tillbaka! :*
Klicka bara på texten!

Bloggish pausish.

Som rubriken säger så ska jag ta en bloggpaus, blir jobbigt när man har 2 bloggar. Vill ju inte skriva samma saker på båda;) Får se när jag kommer tillbaka, kommer nog inte ta så lång tid.
Hoppas att alla får ett kanonbra år och att ni även har haft ett! Hoppas att 2012 blir grym. Det här året har varit helt okej, lite jobbigt och tufft men ibland har det känts riktigt grymt!
Lite blider som jag tagit under året, mest på mig...Det är för att jag inte är så bra på att ta kort när jag är ngnstanns/gör saker. Men ska bli bättre på det.
Kommer fortfarande att blogga häääääääääääääär♥

RSS 2.0