Mysigt!

Blev en mysig dag med min underbara mamma♥ Gick i lite affärer, tog en fika, såg this means war och sen åt vi sushi! En perfekt dag för moi:) Rekommenderar filmen starkt, riktigt grym var den! Sitter just nu och chattar med Danjel men han är seg på att svara så känner mig fett ensam..Haha:( Aja Elin kommer ju hem på fredag!!!!!!! Då ska vi mysa och sådära:* Hihi, sovgott allihopa!
Förresten, min mobil sluta funka idag och jag blev såhär ledsen(Varning för ful chey):

Godmorning sunshines!

Hejsan hoppsan! Som ni redan vet så ska jag på bio med mamma idag, this means war ska vi se!
Hoppas den är bra:)))Ska även byta tröjan jag köpte igår för den var felsydd.
Känns jätteskönt att få fixa mig nu, har ju liksom inte palla göra det dom senaste dagarna så har på mig eyeliner tillomed! Måste även fixa mitt hår så ska ner och göra det, tjingeling!

Deppmode on.

Hallojsan! Var myspysigt och kul i stan todag, skrattade och hade det nice;) Blev tröjan och mjukis men inga jeans då jag verkligen inte kunde hitta några som satt bra(okej testade två par och gav upp, haha) Ist blev det dessa shorts:

Var jättesköna och satt assnyggt!
Direkt när jag kom hem åt vi middag och efter det drog jag på träning.
Kunde knappt köra då hela kroppen var slut, så satt och titta på och deppa...
Mår inte sådär jättebra just nu och har inte gjort det på ett tag:/
Men det ska väl lösa sig snart! Sitter och chattar med Elin just nu så bye♥

Känner mig happy!

Hellu! Håller på att göra mig iordning just nu och har precis tagit en dusch;) Kändes typ som att jag duschade av mig alla sjukdomsbakterier?! Rätt nice faktiskt. Ska ta halv ett tåget så ska gå om typ 1 timme och 10 min:)
Det som jag tänkt köpa är det här, men det kanske blir något annat:


+Mjukisbrallor

-

Puss och godnatt!♥

Im sitting here in my lonely room...

Fast neä det gör jag inte längre! Sitter faktiskt i soffan och kollar på all on the line, klädesprogram typ;) Har inte pluggat än men ska börja efter middan tänkte jag:)))Känner mig helt slut i kroppen så hoppas verkligen att det känns bättre till imorgon! Nu ska vi tydligen äta middag så vi hörs senare, pöss!
Fett äkta sminket ser ut..Asså det är en tårta!

Weheartit


Im to sexy for my shirt.

Tjo! Idag händer det ingenting fast jag hade hoppats på det. Fortfarande lite slemmig i halsen och är inte helt på topp så bestämde mig för att plugga ist! Förresten, har tappat min aptit helt och hållet så får inte i mig ngt typ-.- Känns som att alla muskler ska försvinna..Aja. Imorgon ska jag till stan med Louise och Angelina ifall hon kunde, blir nog jättekul!:) På onsdag blir det bio med mamma. Torsdag ska jag kanske göra ngt på dagen och sen träning! And on friday kommer Elin hem:DDDD Så kommer alltså resten av veckan se ut, puss!
'
Yeah im hot!

If life were a slut it would be easy. But it's not, it's a bitch.

Tjenare tjenare! Kände för att ta en promenad för ungefär 2 timmar sen and so I did. Hade inte varit utanför dörren sen i onsdags innan det så kändes behövligt;) Vet inte om jag blev bättre eller sämre av det bara...Snackade iaf med Sara samtidigt och det var om allt mellan himmel och jord typ. Ja det är väl det enda jag gjort idag och kommer inte göra så mycket annat heller! Hörs väl typ imorgon då. Pöss på er som faktist har ett ett liv(:

Rubrik var det ja.

Hejhopp! Gick precis upp ur sängen och sitter just nu och dricker lite smoothie. Idag är det femte dagen som jag har feber fast det är bara jättelite just nu. Hoppas det är borta imorgon typ så jag kan hitta på något:)
Kommer alltså bara vara hemma denna soliga söndag oxå så jag blir helt frisk! Seriöst vad varmt det blivit helt plötsligt, me like:d Tänkte ta och checka någon film nu, puss♥
Ser ut som jag har en jättehand men de har jag inte! Ville bara att ni skulle få se mina fina naglar som jag gjort;)

Me vill ha.







Piggare iaf!

Mormor och morfar var precis förbi och lämnade ''medecin'' från apoteket;) Lite annorlunda medecin om vi säger så, choklad alltså! Så sött av dom♥ Haha bra att det första jag äter idag är godis liksom men är man sjuk så får man! Anledningen till att jag hör av mig först nu är för att jag legat och sovit till och från sen 12 typ så har ju inte haft så mycket att dela med mig. Känner mig ändå lite piggare nu men får inte träna imorgon antagligen, så jävla sämst:( Kommer nog ligga kvar här soffan länge till, puss!
Ni får en ganska gammal bild;)

Im in heaven!

Min syster köpte glass till mig, vaniljglass med kolasås och kalameriserade pekanötter och nu kom Inés med semlor♥ Typ såhär asglad just nuuuuu!
Ronja var ju snygg, vet inte vad som hände med mig liksom...

Usch:(

Woop woop har nästan fått tillbaka rösten, fast snart försvinner den väl igen...Aa nu försvann den igen faktiskt-.- Blir typ så mycket slem ivägen så jag kan varken andas ut eller in, asläskigt!
Har sluppit vara ensam idag iaf för mamma började sent och Ronja slutade tidigt, blir typ störd om jag är ensam fan:o HAHA. Eftersom det typ inte händer något idag då har jag inge flyt:(
Får väl se ifall jag har något vettigt att berätta, ciao!

Ingen rubrik

Blev verkligen ingen skola idag då jag knappt kunde prata när jag vaknade, fick kämpa som jag vet inte vad för att ens få ut ljud-.- Så nu är jag inne på min andra kopp te med honung i och hoppas att det ska lindra! Hade nämligen inga halstabletter hemma...Tänkte kolla på lite serier idag oxå och sen ska jag väl bara ligga på soffan och chilla, låter ju extremt kul visst? Kan ju inte träna heller så det är ju toppen då USM kommer närmare och närmare hela tiden:( Kommer säkert inte kunna tävla men då har jag iaf en anledning isf! Mm peppande inlägg men var tvungen att snacka av mig lite;) Pöss, hörs senare!
Synd om mig:(

:)

Något som jag faktiskt gillar på mig själv är mina ögon!:)




Stylisterna

Haha asså har typ inte gjort ngt annat än att titta på serier på datan nu under kvällen! Först top modell Sverige sen mammor och mini modeller och nu stylisterna...Haha verkligen inget liv men aja;)

Om typ en halvtimme eller så tänkte jag gå och lägga mig för att sova, vet inte om det blir någon skola imorgon för känner mig inte på topp om vi säger så! Så fort jag ska börja prata måste jag harkla mig i typ 5 min för att kunna få ut ljud-.- Asjobbigt! Har faktiskt trott att det var lördag imorrn hela dagen typ, fast ändå vet jag att det är skola..? Men det kan ju bli sådär mobbat i hjärnan ibland.
Haha känns som att jag typ svamlar just nu, puss♥

Asså hon är typ 5-6 år...

Åherre...

Klistrat på lappar på 280 burkar-check!(alla är inte ens med på bilden..)

Önskar att någon kunde komma hit och tycka lite synd om mig...

Hejhej!

Sitter i soffan och vet inte vart jag ska ta vägen...Känns som huvudet ska explodera och jag kokar inifrån. Vet inte om jag ska ha på mig täcket eller inte och ja ni vet... Febern har stigit med 0.5° sen jag vaknade-.- Nicht så kul då jag inte kan träna ikväll då, kul.

Lite posetivt nu då! Fick hem kakor från kakservice idag så ska börja sälja typ nästa vecka! Måste ju liksom tjäna till klasskassan så vi kommer ngnstanns i nian;) Men nu är vi ju påväg. Jag uppdaterar er lite senare för nu ska jag försöka sova ett tag. Puss!


Sannigens ögonblick...

Såhär snäll kompis har jag(Sara):

Fan då:(

Men åååh, vad kul med feber och ont i halsen..:(

Trött som fan.

Tjaba!
Vakande nere i soffan för typ 40 min sen, tror jag sov rätt så länge. Men känner mig faktiskt ganska ''hängig'':(
Sitter iallafall och äter middag just nu, blev både sallad och soppa för kunde inte bestämma mig vad jag ville ha...Fatso var namnet! Tänkte ta och kolla på suborgatory nu då jag missade det igår, satt framför teven och allt vid den tiden men glömde bort vad det var jag skulle se? Smidigt.

Som ni märker har inte uppdateringen varit toppenbra men vet inte riktigt vad jag ska blogga om. Känns så tråkigt att bara berätta om vad jag gör på dagarna, kanske kommer på ngt nytt att skriva om iaf!

I want, I want. Men jag ska icke köpa eller be någon annan att göra det!:)


Here we go again.

Haha, fick lite ångest över semlan Okej då, semlorna! Men det var faktiskt mini, jag lovar.
Så cyklade på träningscykeln och körde arm- och rumpstyrka;) Hohohohho
Vet ni, jag sitter minsann och chattar med Elin just nu och hon ska få snorkla med delfiner, vilken jävel. Det vill jag oxå ju! Ska faktiskt göra det någongång i mitt liv:) Ska börja göra mig färdig för sängen nu och sen gå och lägga mig, godnatt♥

Juste abduction var så jävla grym, love it!

Fet-tisdagen eller fettis-dagen?

Fick värsta uppeppningen nu av Elins kommentar! Hihi. Men har faktiskt varit nice i skolan även fast hon inte varit där;) Har hängt med mina homies you know.

Todag fick jag tillbaka So-provet och engelska uppsatsen som vi gjorde för ett tag sen... På provet fick jag 25/28 så det var nice och på uppsatsen fick jag ett B! Inga ledsna miner här inte:D Hade även matteprov idag och det var lätt, mycket lättare än vad jag trodde-.- Så hade värsta paniken innan men det blev bra.

Eftersom det är fettisdagen idag så får jag faktistk fika mitt i veckan(oooh busigt), tycker att alla har rätt att göra det idag! Det är ju fatiskt fettis-dagen! Hahahaah vet att det egentligen är fet-tisdagen men det låter inte lika roltigt;) Right?
Måste göra lite annat nu, hörs senare.





Godnatt!


Happy!

Tjenare mannen! Är happy happy just nu cuz I kunde köra hela träningen utan att vila! Framsteg framsteg.
Nu ska jag plugga litegrann till matteprovet som är på tisdag, har faktiskt börjat fatta ekvationer nu..:') Efter hundra år! Sen vid 9 är det äkta människor som är grymt bra, jättespännande och allt. Tror liksom inte att en serie på 1:an ska vara bra men den är verkligen det;) Hörs väl efter det eller imorgon bitti, pussisar:*
Ehehehe

Herremingud.

Asså omfg, den här So texten tar död på mig! Hatar att den där läraren alltid ska ha ett E prov och sen en fördjupningsuppgift som är från E-A, asjobbigt. Kommer typ aldrig bli klar...

Godnatt hörrni!

Hej hej! Vill bara säga att morgondagens uppdatering inte kommer äga, först måste jag plugga när jag vaknar, sen träna småtjejerna och efter det träna själv. Så kommer ju liksom inte ha tid riktigt:) Nu vet ni det iaf!
Tänkte faktiskt gå och lägga mig nu så jag orkar gå upp imorgon eftersom det är viktigt att jag pluggar ordentligt...Godnatt♥

Neä:(

Har blivit helt blond igen och det är inte så kul men det är iaf inte gult som det var innan! Men känner inte för att färga igen och det känns ändå inte som att mitt hår håller kvar färgen länge;) Kanske är meningen att jag ska vara blond helt enkelt?

Pluggish

Fufufufu, försöker göra den där texten nu men jag vet inte vad jag ska skriva..Har fan lust att skita it och bara få E men nej det ska jag ju inte.

Iaf var glad innan jag börja med det här, haha:) Gick upp typ halv 12 idag för jag låg och dega i sängen ganska länge. Sen åt jag frukost, körde ett träningspass(motion och styrka)samtidigt som jag tittade på bulesque. Den är verkligen jättebra! Har även kelat med Wille idag, Ozzy ville inte komma upp ur buren så jag gav upp tillslut-.-

Ikväll ska jag kolla på melodifestivalen med min madre och padre för jag har inget annat och göra, är skittrött oxå för den delen. Har ju inte gjort så värst mycket men ändå är jag trött som en varg.(Säger man varg eller är det björn?) Ska få hjälp av min mamma nu med den här texten, puss!



Nicht kul.

Seriöst:( Hatar när folk lägger upp länkar och så där det är en sån där läskig sak som hoppar upp och skräms..Blir fan asrädd och blir kall i hela kroppen, kan typ inte stänga ner fliken för jag får panik?! Neä tycker faktiskt folk ska sluta med det där, buhu.

I miss you baby.

Asså åååååååh vet inte hur jag ska klara mig utan dig min älskade bästavän, det är inte värsta långa tiden kanske men jag behöver kunna smsa dig när jag vill, kunna gå hem till dig när jag känner för det(eller aa du måste ju kunna)Just idag oxå så har jag en viktig sak som jag vill säga till dig och nu kommer jag få vänta 2 hela veckor, hur ska det gå? Visst jag har andra som jag kan vara med och så men du är min finaste, bästaste, underbaraste och sötaste vän! Hoppas du får det riktigt bra därborta och att du blir så himla brun, puss på dig♥ (haha, har inte ens gått en dag och jag är redan gråtfärdig typ..)

Gullisar!

Hellu!
Seriöst var faktiskt jättekul på mammas jobb, fick nga plåster som inte ville släppa mig om vi säger så(men det var helt okej liksom) Men alla var sjukt söta och snälla, fast skulle nog inte klara fler än 2-3 dagar irad;)
Efter åkte vi och hyrde 3 filmer, crazy stupid love, abduction och burlesque. Har redan sett burlesque men den är ju superbra! Samtidigt som jag kollar på film sen så ska jag köra ett träningspass som inte innehåller några benövningar, ska låta låret vila lite till tänkte jag. Haha typ det enda jag snackar om känns det som, men alla andra snackar ju om hur ''forever alone'' dom är hela tiden så det är väl lite samma sak. Nu ska jag mysa med marsvinen och sedan äta middag, ciao!

-Ny drog...

Fmfl.

Blö, känns helt wierd att jag sa hejdå till Elin i hela 2 veckor kommer typ kännas som en evighet I think... Men ska göra saker för att fördriva tiden, idag ska jag t.ex. med mamma till jobbet;) Haha inge liv men hon jobbar på dagis så det är rätt kul! Träningen igår gick inte alls som jag hade tänkt mig, redan under uppvärmningen gjorde det lite ont men sen när vi började köra så gick det inte längre. Fick köra styrka med en tränare ist, och det är ju kul att bli stark men jag vill ju köra volter! Så ska inte träna idag:( Asså det suger verkligen.
Neä nu blev det här ett deppmode inlägg, puss.



Goddag!

Inatt sov jag inne hos min syster och det var jättemys för det var rätt länge sen:) ngt som inte är mys överhuvudtaget är att det typ är 18 timmar kvar tills elin sitter på planet, hur ska jag klara mig i 2 hela veckor..? Har ju iförsig wille och ozzy hemma hos mig så det kanske gör det lite bättre. Älskar dom små korvarna<3 hihi Puss på er hörs senare:*

I'll be there for you!

Hej:) Kom hem från maxi för typ 1 timme sen, är ju så snäll så jag åker med och handlar liksom!
Men det är faktiskt kuligt. Tänkte säga att jag snart måste gå och lägga mig meeeen sen kom jag på att jag ju är ledig imorgon, mohaha! Ingen skadeglädje här inte..? Fast sen på tisdag har jag matteprov och det kommer nog inte gå så jättebra tror jag för ekvationer var inte min grej:( Har sämst lärare i matte oxå...
Aja kände för att ta lite egobilder nu and so I did:
Här fick ni bild på mammas och pappas present från oss barn oxå(asså home saken)
Förresten mössan jag har på mig är så jävla skön, vill inte ta av den...

Skönt:)

Fick verkligen inspiration till att köra värsta träningspasset efter jag ätit, so I cyklade på träningscykeln 25 min och sen körde jag magstyrka, rumpa/lår, armar/axlar och vader:)
Ibland behöver man verkligen ta tag i saker och ting så nu blir det till att köra det här minst 1 gång i veckan, nu när Elin ändå åker på fredag så kommer jag ju inte ha något liv! Haha. Fast jo det kommer jag väl förhoppningsvis... Nu ska jag ta en dusch och sen sätta igång med so(vilket jag sagt i hundra år-.-) Puss!

-Hände mig när jag trodde att jag hörde en duns på övervåningen men sen insåg att det var jag som hade haft ner en sak i golvet..-.-

Myspysigt!

Hej hopp!
Filmen igår var jättebra men missade slutet för jag somnade-.- Efter så kliade jag Elin ett tag och sen somnade vi.
Imorse vaknade jaf med ett ryck för drömde att jag ramla och då vaknar man ju alltid!
Sen åt vi frukost, snackade och nu sitter jag hemma alone:)
Senare idag ska jag plugga litegrann, behöver inte göra så mycket annat än att skriva ihop so saken och pluggish matte. Händer inget annat för alla andra går ju i skolan, höhö.
Fick detta av Elin+klubbor och sura kulor:)

Nom nom

Sitter och Mumsar på denna goding just nu och snart ska vi kolla på film:) prom heter den tydligen! Efter det ska vi väl mysa lite som alla andra par(Haha) hörs senare/imorgon igen puss på er!

Glad alla hjärtans dag!:*


HAHA...

Har en extremt intressant konversation med Sara just nu, får väl se hur det här slutar...
Borde väl egentligen ligga och sova nu eftersom jag börjar 08.10 imorrn, men vem fan orkar sova?
Sjukt jobbigt ju! Men är ju ändå ledig onsdag, torsdag och fredag..;)
Så jädra skönt, synd om er som måste gå i skolan..Fast såklart inte, höhö!
Aja ska väl gå och lägga mig nu då, puss.

Förresten konversationen går åt helt fel håll...

11.Bakgrund på mobilen.


Hihi:)

Heeej!

Ser lite trött ut sådär... Men tjafan! Skrev ju aldrig igår när jag kom hem för jag var tvungen att plugga:( känner mig inte helt säker inför provet men det är mitt eget fel. Fast jag har ju skrivit förut att jag inte mått så bra på sistone och därför har pluggandet kommit i typ 3dje hand? IAF, hade jättekul på lägret och tjejerna var jätteduktiga som orkade träna så mycket! Har träningsverk i armarna för har ju passat en hel del.. Angelina var även där och tränade sina tjejer sen så sov hon över oxå, jättemysigt att träffa henne igen! Nu måste jag kolla igenom det sista till provet, precis så man inte ska göra men aja...

10.En bild från sommaren.


Vill ha sommar igen...

9.En ny och gammal bild på mig.

(Väntar med nr 8 för måste ta en bra bild)

Typ november/december 2010...


Nu...

Läger again:)

Fast den här gången är det mina småttingar som ska på sitt första läger!
Ska bli så kul och hoppas dom tycker det också:)
Tänkte att jag göra lite tidsinställda inlägg så bloggen inte dör tills iomrgon, puss!


Hoho:)






!!!!!!

Hej hopp!

Fick veta att So-texten inte måste vara inne på tisdag, läraren vill bara inte att vi skjuter upp det för länge! Så då kan jag fokusera på teknikprovet ist och sen göra klart texten under nästa vecka:) Inte helt fel sådär!
Vet ni något annat som är skönt, det gör inte ont i låret längre:DDDDDD
Så tänkte att jag inte behöver ta i som en jävla os-löpare när jag ska springa så ska det nog inte dras upp igen;) Och om det skulle göra det så dör jag. Men nu vill tydligen min syrra att jag ska komma ner, puss!


Såg ett likanande nagellack och det var asfint men jättedyrt:(

Schule

Tjafan!

Ställde klockan så jag skulle duscha och sådär men precis när jag skulle gå upp så skulle min syrra göra de så jag somnade om igen-.- Haha. Nehövdes ändå inte för mitt hår var inte skitigt som jag trodde:)

Idag händer det ingenting ovanligt i skolan..Hoppas att vi får tillbaka våra uppsatser på engelskan bara! Fast den läraren brukar vara asseg på att kolla igenom och sådär. Efter skolan ska jag väl vara med Elin och ikväll ska jag träääääääna:D Kan ni inte snälla hålla tummarna för att det ska gå bra?
Nu är det frukosttime, bye bye.


Den är inte skön längre:(

Du och jag under täcket baby.

Hej! Kom precis på att jag glömde börja med so grejen idag, oupsiiie... Får väl göra det imorgon då, höhö. Men nu är iaf den där Jävla svenskan klar och det känns skönt vill jag lova;) nu ska jag gå och sova(Haha det rimma ju!) Nattis, hörs imorgon:*

Mmm, kesella hallon<3


7.8 bekännelser om mig själv.

1. När jag var liten fick jag reda på att två tjejer eller två killar kunde bli kära och gifta sig, då skulle jag bestämt gifta mig med en tjej! Fast känner inte så längre.
2.Jag hatar ordet blod, blir illamående bara av att tänka det.
3.När jag t.ex. sitter på bussen så tror jag att folk som tittar på mig kan läsa mina tankar, då börjar jag tänka en massa om tankar och hur det fungerar? Tror inte ni fattar men det är rätt mobbat...
4.Jag har svårt för att göra saker som jag sagt att jag ska göra, but im working on it!
5.Förut var jag en av dom längsta i laget men nu växer alla om mig...
6.Köpepizza är något som jag nästan aldrig äter men när jag väl blir sugen på det så ger jag alltid det förslaget till matlistan.
7.Förut var engelska mitt favoritämne men nu har jag en dåliga lärare så tycker det är astråkigt och jobbigt nu.
8.Det var riktigt svårt att komma på 8 saker.

Döktig.

Tjenare! Har precis gjort klart hemkunskapen som jag ska lämna in imorgon och innan det gjorde jag nästan klart svenskan! Har varit döktig idag för har hunnit med att handla med min mamma, göra svenskan, hemkunskapen, börjat tänka igenom till So-texten, läst ett teknikhäfte och även kört olika hantelövningar:) Kände att jag behövde ta tag i det där liksom;)

Iaf idag var det ju biologiprov och det gick bättre än vad jag hade väntat mig. Kanske inte sista frågan då...Haha men kunde inte riktigt den om vi säger så, fast jag gissade ändå lite! Hellre fel än inget alls:)
Förresten, idag köpte jag en ny väska för den jag har haft är inte så vacker längre...Har typ haft för tunga grejer i och sådär. Här får ni a picture on it:


Visserligen är den ganska liten men jag får plats med det jag behöver:)

6.En låt som betyder mycket.

Har ingen sån låt faktiskt..Men ni kan få en av mina favoritlåtar just nu♥


Fail..:(

Kom ut från duschen för typ 10 min sen men skulle egntligen varit klar för 20 min sen...
För tänkte ha ordentligt med tid på mig! Så jag tyckte att jag var jätteduktig som ställde timern på 10 min.
Fast det enda problemet var att jag inte hade klickat på start-.- Så jag tyckte att jag var grym som hade duschat i mindre än 10, men egentligen var det 20.
Det är typ äkte morgonhumor när man står och garvar åt sig själv...


Sååå jag!

Plockeli plock!

Under veckan så har min syrra pratat om att plocka mina ögonbryn, men bara det främsta lagret så att säga...Men hon bestämde sig för att göra en båge på det hela så alltså tunnade hon ut dom;) Blev ändå rätt så bra men det är nog bara att jag inte vant mig! Och vet ni, jag har haft mina ögonbryn tjocka ganska så länge och idag, idag så berättar Ronja för mig att jag typ ser ut som en arab(är ju faktiskt svensk..)! Man ba oh snällt att du inte sa det för typ 2 år sen?:) Men men det här ska nog bli toppen! Måste sleepa nu, nattis!

Dududududdu

Tjaba tjena! Kom hem från småttingarnas träning för ett litet tag sen, gick rätt bra men jag har asoooont i knäna nu:( Så ska sitta här i soffan och tycka synd om mig själv...Neä jag skoja jag ska plugga:d Ska även titta på suborgatory sen, wiho! Det är så bra:') Förresten, idag kollade vi på en film om delfin och valslakt i skolan och fyhelvete vad arg jag blev när jag såg hur dom behandlar delfinerna! Tänker aldrig aldrig igen gå på en delfinshow för det är äkta djurplågeri...Blir ledsen när jag tänker på det. Jag kanske ska ta och stänga in dom där människorna i en lagun och sen sticka dom med ett spjut några gånger, eller då kanske det inte var så kul? Aja ska inte sitta här och låta som värsta plågaren men ändå, vilket jävla kul liv att slakta delfiner verkligen.



5.Dagens outfit.


(Dåliga bilder men what to do)
Skjorta/blus från HM
Jeanstights(i vanligt jeanstyg alltså) från vero moda
Sen kommer jag även ha röda converse, svart jacka och svart väska till det:)
Puss!

Assåååååååå:'(

Ska inte träna på torsdag heller fick jag veta idag, jävla bajs:( Är ju somsagt första ''checkpointen'' och såklart missar jag ju den...Ska aldrig aldrig mer sträcka mig!
Nu till lite roligare saker. Har haft en bra dag idag men blev lite(mycket) irriterad för det var någon i min klass som tog provet som vi skulle ha nästa vecka! För min lärare var så snäll så hon förklarade dom olika delarna så vi skulle kunna plugga bättre och sen la hon det precis bakom sig, men självklart så var ju någon tvungen att ta det. Så nu kommer hon göra ett nytt prov som är svårare...Aja sånt får man väl räkna med när man går i en mobbofferklass:)
Iaf på träningen övade vi på formationer och jag är typ den enda som tycker det är jättekul! Alla andra ba neeeeeej medans jag ba yeees! Höhö kuligt värre. Nej men hörrni nu ska jag ha sådär kul så jag ska plugga till provet som är imorgon, looking forward to it!:D Puss!
Snart så är allt fett borta!

4.En bild som visar hur jag mådde förut.

Oj, jag vet faktiskt inte riktigt vad jag ska ta för bild...
Men asså jag är en sån som ler på utsidan men inte riktigt på insidan.
Vill liksom inte verka ledsen och sådär fast jag kan må jättedåligt, så ni får väl en glad bild då:


With you!

Hihi var ju inte så glad imorse och har inte varit det under dagen heller, därmed den dåliga uppdateringen:)

Dom har tydligen tagit bort gudstjänsterna i jordbro kyrka så vi gick dit och ingen var där! Var ju lite småsynd men ist hade jag och Elin, väldigt kul:) Vi kom nämligen på lite ''moves'' till idrotten. Vi ska göra typ som en aerobic som är ansträngande och sådär sen ska våran lärare betygsätta den tror jag! Våran kommer bli awesome bara så ni vet;) Förresten så gjorde jag faktiskt ganska så väldigt mycket svenska idag, fick hjälp av världens bästa mamma♥ You just gotta love her! Iaf vet inte om det är så som lärarna har tänkt sig, men isånnafall får jag väl ett F..Neä men det tror jag inte. Men måste göra mig iordning för sängen nu och sen sova!



Kommer köra aerobicen till den här:)

Kul är ordet!

Sitta på gudstjänst i 1-1.5 timme=kul!
Råplugga inför lite olika saker till skolan=väldigt kul!
Inte kunna träna=extremt kul!

Seriöst vilken jävla söndag, hade verkligen sett framemot att äntligen komma igång och träna ordentligt eftersom jag inte kunnat det sen Falun. Känns inte riktigt som man kan uppnå USM när man inte ens kan träna, eller vad tror ni? Känns superbra och jag är inte alls stressad över det, nej nej. Sen har jag inte riktigt koll på vad som kommer komma på SO-provet egentligen och det är ju på tisdag...Får väl bara hoppas på det bästa!

Seriöst mår faktiskt inge bra över det här och vill egentligen bara lägga mig ner och gråta men jag ska iväg och träna småtjejerna ist så jag kan tänka på lite annat. Puss!

Precis så känner jag!:)


Irriterad!

Är verkligen asirriterad för idag har jag gått runt med värmekudde på låret typ hela tiden, har värmt den säkert 10 gånger. Sen har jag även smörjt med linniment 5 gånger+masserat ganska mycket! Tyvärr så gör det fortfarande väldigt ont så kan inte träna imorgon...Känns som en superbra start på terminen det här, verkligen! Men får väl bara hoppas att det är bra tills på torsdag för då har vi nämligen en såkallad ''checkpoint.'' Då kollar tränarna lite vilka varv vi kan och sådär inför USM. Men men det är väl bättre att låta det läka än att dra upp sträckningen om och om igen...

Ja nu fick ni ett helt inlägg om det här men behövde verkligen skriva av mig:*
Puss och godnatt!

Färgade önonbrynen!

Blev ju rätt bra ändå:)

3.En(två)viktig person i mitt liv.

Det är mina älskade föräldrar som jag älskar över allt annat♥

Båda två har visserligen gått ner i vikt och sådär, men hade bara bilder från 2010:)

Jag har tyvärr inget liv...

Satt framför teven och bara tog lite kort...
...Sen började det växa polly ur näsan på mig:o
Vilken konstig åkomma...
(Jag åt inte upp den om ni undrar)

Svenska analys är jättekul!

Godmorgon! Sitter i soffan och chillar just nu, kollar på tv och sådär. Har asont i ryggen förresten för råkade göra största failen på trmpolinen-.- Fast såg nog rätt kul ut för dom som såg...HAHA
Om ca 10 min ska jag börja göra svenska, måste skriva en analys om en författare och hans texter typ. Vet inte vad jag ska skriva egentligen så kommer nog ta ett tag att komma igång! Mitt candy kanske hjälper mig att komma på något♥ Puss på er!

Rubrik.

Åh, hade sett framemot att sitta här med min feta godispåse och bara proppa i mig! Men mår ganska illa så det går ju icke..Bajsigt!

Träningen gick sisådär halvbra, hade värsta chansen att köra dubbelsalto men som vanligt var jag för feg-.- Amagad. Får väl tagga om tills på söndag då(inte för att det blir några dubbelsaltos, haha)
Ett av mina mål den här terminen är faktiskt att våga mer så jag försöker bli bättre på det:)

Tänkte iaf sitta här framför datorn ett tag till sen kanske jag ska kolla på en film, puss!

Haha ser fett elak ut...

Only you...

Hellu! Jag och Elin fick oss en riktigt rolig sightseeing idag må jag säga! Ni kan läsa mer om det på andra bloggen!

Är fett peppad på att äta middag idag, blir tacos!!!!!!! Asgott ju...
Har knappt ätit något idag så det finns mycket plats, fast ändå inte så mycket för vill ju inte spy på träningen liksom. På tal om träningen så är jag jättepeppad för det känns som att det var en hel evighet sen som jag körde dubblar...But det var det ju inte.

Förresten om ni undrar så gick det jättebra med uppsatsen, fick ihop en hel sida och jag skriver ändå väldigt litet:)))
Känns skitskönt att ha det gjort. Tror att det börjar bli stressigt nästa vecka eller så är det näst nästa...Men lite stress måste man ju bara ha, det är väl kul?:)
HAHAHA, låter som en jävla bitter tant...Äsch nu struntar jag i det här och går och lägger mig i sängen för en liten powernap ist. Puss:*


2.En bild på personen som vet mest om mig.

Asså det finns ett par stycken som vet väldigt mycket om mig, men dom som vet allra mest är min älskade bästavän och min syster♥


Kärlek till dig gullebruden♥

Och till dig också, världens bästa syster♥

Godermorgon!

Igårkväll pallade jag inte duscha, för först gick det assegt för mig att äta sen skulle min syrra duscha och då blev det för sent..Mysmysmys! Men ska ju såklart duscha nu då! Haha.

Direkt efter skolan åker jag och Elin in till stan, jag ska köpa alla hjärtans dag present till henne och sen kanske vi skulle ta en fika också:) Gud vad vuxet det lät''ta en fika''! Men det blir nog väldigt mysigt♥
Sen vid halv sju så är det ju träning, tror nog jag kör på även fast jag fick lite ont igen! Det är ju bara att inte köra så mycket där man måste springa innan, typ trampolin. Ehm..aa det var väl allt jag hade att säga!
Puss.


Tjaba tjena hallå!

Har precis gjort 2 tidsinställda inlägg till er så ni får något att läsa under morgondagen, gud så snällt av mig!

Iaf så var det en aschill men ändå braaa träning, ja såklart fick jag ju mer ont..Men körde bara på småstationerna och sen på styrkan körde jag inge ben:) Så det ska nog bli bra det här!
Förresten borde jag gå och lägga mig nu för ska skriva en uppsats i skolan imorrn, på engelska..Jag är inte dålig på engelska eller så men vet inte riktigt vad jag ska skriva..Iaf ska det vara om mina gulligulliga älsklingar, Maya och Molly♥ Finns vääldigt mycket att skriva om dom:')

Nej men godnatt:*

Bildishbrist..

1.Profilbild med flest ''likes''


:)

Filåt

Har ju inte uppdaterat er någonting idag, stackars er.. Nej men har faktiskt inte gjort något mer än att vara i skolan!
Slutade ju vid fyra så kom nyligen hem. Hade diagnos på matten idag, det gick åt helvete och nu tror väl den där jävla Krystyna att jag är sämst eller ngt. Inte kul alls..:(

Iaf så sa jag ju att jag skulle göra en sån där lista, och nu har jag hittat en ganska bra so here you go:

dag 1, din facebook profilbild med flest ''likes''
dag 2, En bild på den personen som vet mest om dig.
Dag 3, En viktig person i ditt liv.
Dag 4, En bild som visar hur du mådde förut.
Dag 5, Dagens outfit
Dag 6, En låt som betyder mycket.
Dag 7, Åtta bekännelser om dig.
Dag 8, Bild på en tid du saknar
Dag 9, En gammal och ny bild på dig.
Dag 10, En bild från sommaren
Dag 11, Bakrund på mobilen

Börjar med den ikväll tror jag, puss!

Nejmen gud så kul, fast aa det var ju det...


Haha asså..

Håll mig hårt eller släpp mig helt.

Fick denna receptbok från min mamma nu på kvällen, asnice recept! Ska baka i helgen eller nästa vecka..:) Iaf så var jag med sara och bettina idag, tyvärr kunde elin inte vara med för hon blev sjuk:( stackarn, hoppas hon mår bättre imorgon! Men hade jättekul med brudarna ändå. Jag och sara sprang till tåget(fast hon skulle inte ta det) sen kuta jag upp för trapporna... Men när jag väl sätter mig där på tåget och flåsar som en hund så är det 2 minuter kvar tills det går-.- Men fick ju lite motion! Har fett ont i fingrarna nu så kan inte skriva mer... Puss!

RSS 2.0