Shopping!

Blev bara underkläder idag faktiskt:

-Ginatricot 149 kr

-Ginatrciot 59 kr

-Cubus 159 kr
Både bikinin och trosorna är mer lysande och starkare i färgen men det syns ju inte på bilderna;)

Hmm..

Ska snart dra till handen med mamma för ska köpa en sak och vill även testa ett par skor! Det är dom här från bikbok:

Asså visserligen vill jag ha riktiga lita heels, men har inte råd med dom liksom;) Dessa här är ju iaf liknande.

Fu vädret.

Hejhopp! Har precis kört ett styrkepass(armar, rumpa, lår och mage)en av mina tränare brukar köra superbra övningar så gjorde alla dom;) Hade tänkt springa ute först men sen såg jag hur ''fint'' väder det var..Snö liksom, vafan? Ska iaf ta en dusch nu och efter det ska jag göra teknik. Får se om det blir att jag träffar Elin sen för hon är sjuk, hoppas hon mår bättre ikväll för pallar inte bara vara hemma:p Aja ha en bra dag, puss!

Sexig outfit-oh yeah!

Ja jag gillar 9gag..








Nöta nöta nöta...

Woho! Nötte bara skruvar idag på träningen och snart sitter helskruven förhoppningsvis;) Förresten vädret har varit så sjukt konstigt idag, först regn sen sol och typ molnigt efter det? Fattar nothing. Men blir väl bättre snart. Kommer nog mest bli plugg för min del imorgon för har lite saker till efter lovet. Ska även hänga med Elin såklart, standard but I love it! Ja, har inget mer att säga nu so, puss på rumpan:*


Pallar inte asså...


You know the bed feels warmer sleeping here alone.

Idag var det inte så extremt kul på jobbet då jag endast fick skära massa grönsaker och stå i disken..Men man måste ju göra sånt oxå antar jag! När jag kom hem sen så la jag mig på soffan och sov typ en timme. Var helt borta när jag vakna så min pappa fixa middag till mig och kom in till vardagsrummet med den(a) Hihi. Blev tvungen att resa på mig efter ett tag iaf för att åka på träning som gick helt okej bra! Nu ska jag väl ta en dusch och sen läsa min bok som faktiskt är superbra, natti natti♥

Skulle vilja ha såhär fylliga läppar ist för mina tunna streck..

Starships were meant to fly.


Min syster ville att jag skulle skriva att det är inte hela hon som är för stor för tröjan som hon fick utan bara hennes bystparti;)
Sådärja!
Hejsan! Fick sluta 1 ist för 7 idag då det var jättelugnt och inte fanns ngt att göra, hade ändå sett framemot att stänga men aja. Åkte iaf hem till Elin och vi låg bara och chilla i sängen. När jag sen kom hem så åkte jag, Ronja och mamma till maxi-fick med mig en bok, ansiktsmask och lite nötter! Blir en liten myskväll för mig(alone dåra..) Det enda negativa var väl att boken(Elsas värld)var del 2 och jag har inte läst del 1.-. Men kollade på serien på datan så det ska nog vara lugnt;) Imorgon börjar jag tidigt igen så hörs nog inte förens senare på dagen, kyss.

Hurra hurra, vad bra vad bra.

Att jobba är ju faktiskt riktigt utmattande! Var typ helt död när jag kom hem så tog en lite powernap innan jag drog till småtjejernas. Var roligare idag då jag fick göra lite annat än igår, som att doppa ankor i choklad och skära upp massa grönsaker;) Imorgon börjar jag klockan 11 så det är riktigt nice vettni! Tänte ta en lång skön dusch nu och sen krypa ner i sängen, puss puss♥

Taggad till tusen!

Fast nej. Är fett trött och vill bara fortsätta sova.-. Imorgon börjar jag iaf vid 11 om jag fattade det rätt:d Ska ta 17 över tåget idag och ska bara platta håret, sminka mig och borsta tänderna;) Behöver inte äta frukost hemma för får äta det där när man börjar tidigt, väldigt bra för mig då jag inte kan äta så tidigt på morgonen. Asså seriöst? Det här blev värsta tråkiga inlägget(bildlöst oxå för den delen), puss.

Mihihi

Idag kom min madre och padre hem från Liverpool och då hade dom köpt varsin tröja till mig och Ronja men hon kunde inte ha sin så fick den:p (Tycker faktiskt synd om dig Ronjis)




Me like(Y)

Woopie woopie.

Tja tja! Ska egentligen vara på träning nu men jag somnade och vakna när vi skulle åka så blev ingen..Men ska ändå till torvalla om ca 40 min och träna med Rm oxå. Var ju första dagen på praoen idag och jag började 07.30 så behövde gå upp typ 10 över sex:( Har mestadels stått och diskat(inte för hand) men har även fått göra lite annat, rätt kul faktiskt! Var jättenervös imorse men alla är jättetrevliga så det var inga problemas liksom;) Tänkte plocka undan lite i huset nu för mamma och pappa kommer ju hem ikväll och sen drar jag på träning dåraaaaaa. Puss♥

Fun night.

Woop woop, hello there! Gårkvällen blev inte riktigt som planerat(men var ändå nice) då typ alla killar och nga tjejer skulle snacka med oss ganska mycket! Var roliga människor som hade mycket att säga;) Hade iaf lite småont i ryggen imorse då jag och Elin fick dela på en uppblåsbar madrass som knappt hade ngn luft, vi pumpade i ungefär en timme och den var typ halvfull då...Somnade runt halv 5 och vaknade vid elva!

Sitter just nu och käkar kladdkaka(därmed bilden) Var hemma hos mormor och morfar innan och åt middag, älskar verkligen att göra det! Nu ville Ronja ha datan så hörs imorgon bitti, puss♥

I dont wanna live that way.

Tjo! Är sjukt trött nu men hinner inte sova för måste äta, duscha, fixa mig lite och städa! Runt 5 kommer Elin, Sara och Bettina hit och då ska vi laga mat sen blir det lite godis och sånt+filmtittning;) Myspysigt vettni. Min syrra ska ha fest här ikväll så får väl se när vi kommer kunna somna, ska ju fan orka träna imorgon oxå..Nu måste jag verkligen duscha för känner mig fett äcklig.
Snacka nyss med Elin i telefon och hon hade inget viktigt att säga så satt och posa ist:


Gårdagens outfit och facelook.

Spetströja - gina tricot
Höga shorts - gina tricot
Skärp - h&m
Strumpbyxor - h&m?
+röda converse och skinnjacka:)

Morrn morrn!

Hej! Känns bra att vara uppe med tuppen på en lördag, verkligen jättebra. Eller inte. Vill sooooooooova länge ju:(
Men det finns ju inget att göra åt det! Ska gå ner och försöka få i mig frukost snart och sen så åker vi till lagnö. Ska bara gå igenom massa i friståendet typ formationer och sådära. Hörs sen när jag kommer hem, puss puss♥

Klänningen var mer den här färgen(tyckte den såg grå ut på bilden;)

Great day you know.

Denna dag började med sovmorgon till 10.15 och då var det endast en lektion, sjukt niiice!
Så slutade tjugo i tolv och då gick jag and my friend(Elin) upp till handen. Vi kollade i affärer, åt en cheeseburgare som inte ens var god och tog en mys fika! Blev manhattan brownie-standard. Köpte faktiskt en klänning som jag ju nästan aldrig gör men kände mig fin i den:)
Såhär ser den ut:

När Elin åkte hem så kollade jag+några andra efter presenter till Andrea och jag och Lollo drog sedan hem till mig och fixade oss lite. Andrea har fyllt år så det var tjejmiddag hos henne med några från laget, mys på hög nivå liksom!♥ Nu blev det ett långt inlägg men det kan ju oxå vara kul ibland;)
Nu blir det sängen för min del eftersom jag ska vara i Lagnö vid 9 imorgon, godnatt!


Dör lite!

*Står nere i köket med Ronja och steker köttbullar med potatis*
Jag: Asså orka att jag står och lagar värsta middagen vid typ 10?!
Ronja: Värsta middagen..?

Ibland undrar jag lite asså, haha!

Ååh-.-

Kom till skolan då vi skulle ha idrott men våran lärare var inte där. Antagligen skulle vi vara i rackethallen men hade inte fått information om det så är hemma nu! Ska äta lunch, byta om och kolla igenom matten en sista gång innan jag går hem till Elin:) Hörs senare babes, puss puss♥

...

Asså kolla skillnaden liksom, samma godisar ju...
Sry att ni bara fått bilder från soffan men det är iprincip bara där jag varit;)

Puh!

Känner mig sååå mycket fräshare nu då jag tog en dusch, skrubbade typ hela kroppen och sen smörjde in mig och så;) Sen så känns det skönt för matten är superenkel så kommer antagligen inte vara några problem imorgon på provet! Första gången jag känner så på länge. Mm nu blir det till att titta på ett avsnitt av bb tror jag, är inte lika kul längre så kollar bara när jag inte har ngt att göra typ. Poss poss.
Fint hår...

Start where you are, use what you have and do what you can.


Feelin kinda good.

Hello! Idag känner jag mig mycket bättre så kan gå till skolan imorgon:) Måste tyvärr plugga ganska mycket matte idag då jag inte hunnit klart och det är prov imorgon..Men det är ganska enkelt tydligen! Ni får verkligen ingen bild på mig idag för ser förjävlig ut, men är man sjuk så brukar det ju vara så. Ist får ni en bild på cupcakes som jag ska göra till påsk;)
Fast kommer ha mindre frosting och mandelmassa;)

Nej jag har ingen insperation till att skriva.









Stackars mig:(

Nu kommer ni få läsa ngt som ni antagligen inte vill läsa men jag är magsjuk.-. Mådde asilla hela dagen igår men tänkte att det inte var ngt men uppenbarligen så var det ju de. Så jävla äckligt att spy, har inte gjort det på typ 5 år...Så har bara legat på soffan sen 7 imorse då jag svettades ihjäl i mitt rum. Finns väl inte så mycket mer att säga dåra. Hej do.
Nicht kul.

Hur ska det gå, hur ska det gå, hur ska det gå..?

Tjenare! Gick bra där på praoen när vi skulle snacka med arbetsledaren, hon var jättetrevlig så det var ju skönt:) Enda jobbiga är att jag ska börja 7.30 första dagen, hej nyvaket spöke! Men men slutar tidigt då:)
Nu blir det till att ta en dusch och sen sooooooooova! Poss poss♥

Arrgh.

Igår så var det sista avsnittet av äkta människor men man fick inte veta hur allt gick i slutändan?! Då tänkte jag att det skulle komma en till säsong..Men icke sa Nicke det var sista sista avsnittet.-. Kände mig typ såhär då:

Svalkar vinden, värmer solen. Wtf?

Godmorgon!
Sitter just nu och äter frukost men det går jävligt långsamt för är inte hungrig alls. Idag kommer det nog bli en stressig dag för direkt efter skolan(14.25)ska jag och Elin åka till Vh för att snacka med våran arbetsledare;) Sen vid 5 så börjar min träning, hoppas det inte tar så lång tid på praoen då:s Dann komme ich zu spät aus meine training. Kolla jag kan ju bra tyska iaf;) Haha nej men ha en bra dag så hörs vi kanske senare!

Have a good night and sleep tight.


Idag fyller min älskade kusin hela 6 år! Tiden har bara flugit förbi, men hon kommer alltid vara min bebis♥

Grattis♥ (Gammal bild)

I've found ma man.

(Rubriken hänger inte ihop med inlägget)
Tja! Borde egentligen sitta och plugga just nu men har inte ätit eller druckit sen frukost så har stört ont i huvet-.- Men hann bara komma hem från Elin och lämna väskan sen så drog jag till småtjejernas. Fram tills 9 ungefär så måste jag faktiskt plugga, ni vet ju liksom hur mycket prov jag har nästa vecka;) Ska nog även köra lite styrka för tänker fan inte gå runt i bikini i sommar om jag ser ut såhär, då blir det en inne sommar för min del. Aja har ju iförsig ändå ett tag på mig!

Igår var jag med Elin, Sara och Bettina vi var hemma hos Elin och snacka och så:) Mysigt! Dom drog vid typ 9 och sen gick jag och Elin en liten runda ute. Sov även över hos henne! Japp det var min mysiga gårkväll de;)
Pöss.

Så fula :')

Tjo!

Idag så var det ju konfirmationsträff, lekte lekar och åt lunch typ. Var helt okej kul men kände mig lite smått lonely...Efteråt så åkte jag och mamma till handen och jag köpte en ny skinnjacka and B&J, hihi! Blev den nya ''oh my, apple pie!'' I liked it;) Nu ska jag dra till Elin och tror att vi ska hänga med Sara och Bettina, puss:*
Gillade att det var sådär på axlarna:)
Mums!

Prov, prov, prov...

Yo bro. Sitter framför tha computer och chillar just nu och ska äta midda snart I think? Efter det ska jag skriva klart min so fördjupning, inte färdig än liksom:$ Men tycker faktiskt det har varit svårt. Sen drar jag väl hem till Elin when im done! Haha nästa vecka är en sån där jobbig vecka då vi har mycket prov!

Tisdag:
So-prov
Onsdag: Tyska och biologi-prov
Torsdag: Matteprov
Fredag: Engelska-prov
Tycker verkligen inte man ska ha två på en dag? :o

Aa ska faktiskt äta nu, puss!

Your my kryptonit.

Haha asså ni ska se min fot just nu, tårna är svullna och ser ut som små prinskorvar och knölarna är oxå svullna:') Ser så jävla mobbat ut och det gör ganska så ont om vi säger så..Jaja, får skjuts till skolan iaf så fick sova lite längre;) Idag händer det inget annat än att jag ska till skolan och ha två lektioner sen tror jag väl att jag ska va med Elin! Måste fixa färdigt mig nu, puss:*
Stackars foten:(

Back!

Hello! Tänkte börja blogga igen nu, har bara varit lite nere på sistone:) Men känns bättre nu, förutom att jag gjorde illa foten idag och har asont-.- Men vad gör väl det, kommer nog kunna träna på måndag ändå!
Känner inte för att skriva så värst mycket så lägger upp roliga bilder ist;)))





Den sista är så jag-.-

Min dag

Igårkväll så gick jag hem till Elin somsagt, vi gjorde klart dansen till idrottsuppgiften-äntligen! Jag kan lova att alla kommer bli anfådda efteråt men den är skitrolig;) Idag ska jag plugga nu på förmiddagen då småtjejerna inte har träning och efter det åker jag iväg på min träning! Hoppas på att vi kör mycket sruvar för vill verkligen lära mig ordentligt nu. Japp, och ikväll blir det mer plugg+äkta människor. Det är väl min dag, puss:*

Yaman.

Hejsan hejsan!
Hade en trevlig förmiddag med Amanda, Elin, Sara och Bettina! Vi drog till handen och åt lunch+kollade i affärer:) Var påväg att köpa en bikini för det kostade bara 60kr för två delar typ, men hittade bara en överdel jag ville ha så blev ingen. Köpte iaf godis med Elin så vi ska mysa lite ikväll fast måste göra en sak till idrotten oxå! På en lördag?! Borde fanemej inte finnas läxor och sådär, visst? Men ska inte gå än så tänkte göra matte tills dess för har ju prov på tisdag vettni. Har även andra prov och inlämningar under kommande vecka-.- Fett trååååååk. Puss♥

Elin, någon av dom här önskar jag mig i påskpresent, börja leta för hitta dom på weheartit;)




Live, love, laugh.

Taggar inför träning genom att äta tacos och en bit brownie, smart drag där-.-
Är ju fan mätt som jag vet inte vad...Blö.
Aja, hände inget speciellt i skolan idag då fast valde en bild som jag ska försöka rita av ''utifrån min egen förmåga'' och ja eftersom jag är dålig så kommer det inte bli bra...Men vad gör väl det om hundra år? Nej juste ingenting.
Glömde berätta det men igår så sprang vi utomhus för första gången det här året, gick supergood! Så kondisen är fortfarande kvar vettni:d Nu fick jag lite bråttom typ, ciao!

Woop woop!

Åååååååååh träningen gick awesome idag, känner att jag är back on track! Som ni antagligen förstått så har jag haft svårt för att skruva men idag körde jag äntligen min första helskruv på typ mer än ett år, wiiiiie:d
Japp så nu är mitt humör toppenbra! Tänkte checka bb nu och sen blir det dejt med sängen, kyss♥
Två tummar upp tillochmed;)

Ngn som vill ha cupcakes?


Guess I like the way you smile with your eyes.

Sorry att jag inte bloggat men humöret har inte varit på topp vettni!
Iaf så fick vi tillbaka teknikprovet idag och jag blev så glad när jag såg ett B där på pappret:') Riktigt jävla skönt!
Sen när vi fick lunch så åkte jag hem för kände att min kropp typ var helt död och hade ont i huvet oxå, har bara sovit sen dess. Just nu lyssnar jag på 1D och ska börja göra lite matte, superkul! Men ska ha prov imorgon, fast tror inte jag tänker göra de för känner mig inte alls redo för det. Hatar den där mobbade mupp läraren som inte har koll på läget. Japp hörs väl senare dåra, puss♥

Jag kunde dö för dig, nu är du död för mig.

Tjenare! Imorgon blir det en stressig dag så får se hur uppdateringen blir.
Först är det ju skola, sen direkt till småtjejerna och efter det ska jag baka;)
På tal om att baka, senast jag gjorde det var till första deltävlingen av melodifestivalen..
Duktigt av mig. Elin trodde att jag skulle baka minst 2 gånger när hon var borta så bestämde mig för att jag minsann inte skulle det, haha:') Men nu måste jag fixa lite saker, puss!



Nagelfix:)

Blev enkelt med vita tippar men det är ju fräsht!:)

Träna träna!

Godmorgon! Vaknade för ca 20 min sen och har bara legat och dragit mig än så länge. Ska gå upp efter det här och äta frukost och göra mig klar för att träna småtjejerna, var ett tag sen jag var där:o Sen ska jag på min egen träning också. Igår var jag iaf med Elin och hennes småkusiner var även där, busade lite med dom och sen kolla vi på film! Alla tre somnade efter ett tag, jättesöta:') Tänkte skriva ett inlägg här nu och sen klä på mig! Pöss på rumpan:*


Skillnad på italienskt och grekiskt...

Häromdagen inne på maxi:
*Mamma håller upp två olika olivburkar*
Mamma: Kalamata zeta eller fontana?
Jag: Fontana, det låter mer italienskt!
Mamma: Aa fast dom är ju grekiska...
Man ba say whut?
Nu är ju Elin hemma och det är såååå skönt!♥

Friends with benefits

Hej hej! Sitter och tittar på friends with benefits just nu med Ronja och Aida:) Ozzy ligger bredvid mig och sover, how cute. Vill att dom ska stanna här:( Aja ska väl fortsätta kolla nu, puss♥
Bebisen vakna nyss♥

Inge deppmode här inte!

Sorry för deppinlägget igår men var tvungen att skriva av mig bara!
Idag är jag däremot riktigt glad då vädret är på topp och Elin kommer hem:D
Här får ni två glada bilder då, hihi:



Ångest.

Det är nu, nu på kvällen som ångesten kommer emot mig. Ångesten för det jag ätit under dagen, för att jag inte gjort det jag ska och för att jag är ensam och ligger där och känner på allt fett som jag bara vill få bort. Vill inte må såhär, vill kunna känna att jag är bra och att jag duger...Men det går fan inte, hur mycket jag än försöker att inte tänka på det så tycker jag att alla andra är bättre än mig. Spelar ingen roll vem det är, kan ibland sitta och jämföra mig med mina närmsta vänner men förstår inte varför och kan inte hitta något som är bättre med mig, verkligen inget. Vill bara vara nöjd med mig själv och inte må såhär dåligt:/ Fuck life asså.

Nej:(

Usch kom precis på att Wille och Ozzy ska ''lämnas tillbaka'' imorrn:(
Visserligen är dom ju hemma hos Elin men har vant mig vid att dom är i mitt rum.
Faktiskt har dom en sorts lugnande effekt när jag ska sova..?
Det enda posetiva är väl att jag slipper ha två burar mitt i rummet;)

The spring is here!

Har varit så duktig idag I think! Stekt pannkakor till middagen, slängt sopor, städat i min byrå och rensat lite bland kläderna, plockat undan disken+diskat och ska även plugga mer:) Känns bra att iaf få ngt gjort...Var förresten väldans trevligt att träffa Sara, pratade om allt möjligt och sådär!♥ Nu ska jag ta något litet att äta och bara sätta mig ner och ta det lugnt.(Låter som en gammal tant..)
För er som missat det, våren är här!

Ingen snö!

Im steking pancakes!


Kommer aldrig kunna börja med träningen igen-.-

Hellu! Sitter och pluggar lite just nu samtidigt som jag chattar med Sara. Nu under dagen ska jag inte göra något annat än att plugga, åka till handen för att sola(vill ju inte se ut som ett riktigt spöke..)och sedan till coop för att köpa godis:) Elin ville ha lite så köper till henne! Sara följer med så jag slipper vara ensam:') Blir ingen träning ikväll eller imorgon då jag inte känner mig helt frisk, känns onödigt att träna och kanske bli mer sjuk...Buhu! Ehm aa det var bara de jag ville säga, hörs sen puss!
Smoothiiiiiiie:)

RSS 2.0